top of page

Wie zijn wij

Wij hebben als buurtbewoners de handen ineen geslagen om de coöperatie EcoHoogenLaag op te zetten.Maar uiteindelijk is de coöperatie een samenwerkingsverband,waarbij alle leden betrokken zijn. Wij vormen voorlopig het bestuur, maar kunnen niet zonder jullie!
Onze statuten vind je hier 

elssonnemans.jpg

Energiespecialist, tientallen jaren ervaring met het adviseren en het initiëren van project op het vlak van energiebeleid, energiebesparingen en duurzame energie-installaties.

Gerard Titulaer_IMG_2569.jpg

Adviseur land- en tuinbouw met name ten aanzien van circulaire land- en tuinbouw, korte voedselketen, duurzaam en gezond voedsel, verbinding Stad en Land en  coöperatieve samenwerking.

Gerhard profielfoto 2017.JPG

Als geohydroloog en milieukundige opgeleid in Wageningen, werkzaam in het milieu van bodem en water en ecologie. Maatschappelijk actief in politiek, DuurzaamheidsCafé Berg en Dal, Stg. Monument en Landschap. Op zoek naar lokale verbinding als drijfveer.

foto Frank.jpg

Opgeleid als taalkundige met een stevige interesse in schone energie en een betere wereld. Veel ervaring met bestuurswerk op verschillende vlakken en werken binnen (lokale) overheden. Altijd bereid om steentje bij te dragen aan een mooiere leefomgeving.

bottom of page